6 Ekim 2018 Cumartesi

Hp 05X-CE505X Muadil Toner

Muadil toner birçok açıdan diğerlerine göre daha fazla avantajlıdır. İlk olarak orijinal olandan farkı sadece %5 kayıp nedeniyle oluşmaktadır. Onun dışında orijinal toner ve muadil toner kalite bakımından aynıdır. Orijinal tonerde her ay 200 TL civarı ödeme yaparsınız. Muadil tonerde bu miktar nerdeyse yarıya inmektedir. Dolum tonerlerse çıktı sayısı bakımından oldukça farklıdır.Dolum tonerler makinenize zarar verdiği için kesinlikle önerilmemektedir.Muadil ve orijinal olanlara göre ayın yarısına gelmeden yenilemek zorunda kalabilirsiniz. Muadil bir üründen yola çıkarak anlatmak gerekirse, 05X Muadil Tonerdolum tonerlere göre çok daha fazla çıktı sayısına sahiptir.Alacak olduğunuz 6,400 adet çıktı size belli büre yetecek ve uygun fiyata alacaksınızdır.Yazıcıların toneri için kimse bir yazıcı parası daha vermek istemez. Ancak kaliteden de ödün vermemek gereklidir. Muadil tonerler hem kalite hem de ücret açısından çok daha uygundur. Orijinal tonerlere eğer imkanınız varsa orrjinal toner alabilirsiniz ancak yeterli değilse muadil toner almanızda da herhangi bir sıkıntı yoktur.Çünkü bir zararını görmezsiniz.

Muadil Toner Alırken Önemli Olan Noktalar

Muadil toner alırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta bu ürünün sıfır olmasıdır. Çünkü bazen dolum yapılmakta ve bu dolum muadil olarak daha fazla paraya ve daha az kaliteyle satılabilmektedir.Aldığınız tonerlerde eğer kaliteyi yakalıyorsanız size önerimiz kesinlikle fiyatına bakmamanız ve onu almanızdır.Emeğinizin ve paranızın boşa gitmemesi için, örneğin 505x Muadil Toner gibi bir ürünü almadan önce faturalandırılmasına, ürünün sıfır olduğunun kanıtlanmasına dikkat etmekte yarar var. 
Güvendiğiniz bir firmadan sıfır 05x Toner, toner almak, sizi her türlü avantaj sağlayacaktır. İnternet üzerinden ya da alışveriş merkezlerinde toner alırken satıcı firmadan fatura benzeri ürün talep edilmesi, gerektiğinde ürün sıfır olduğuna dair bir kanıt istenmesi yasal haktır. 
Eğer bu ürünü bizde almak isterseniz sitemizi ziyaret edebilir ve satın alabilirsiniz : https://binbirtoner.com/urun-kategori/muadil-toner/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder