29 Nisan 2019 Pazartesi

Muadil Toner Nedir?

Toner, yazıcıların kâğıt üzerine baskı yapmasını sağlayan renk sağlayıcı bir baskı ürünüdür. Siyah ve farklı renklerde tercih edilebilmektedir. Ancak yazıcılarda kullanılan orijinal tonerlerin fiyatı her geçen gün daha da artıyor ve bazen bu fiyatlar bir yazıcı fiyatını bulabiliyor. Bu nedenle orijinaline alternatif aynı işlevi gören toner yoğun şekilde kullanılmaktadır.
Orijinaline eş değer tonerler muadil toner olarak isimlendirilmektedir. Tek farklı %5 baskı kaybı yaşanmasıdır. Ancak orijinal fiyatına nazaran farklı olması size bu kaybı kapatacak bir tasarruf sağlayacaktır. Muadil toner seçeneklerinden en kullanışlı olanlarından birisi Muadil Toner modelidir. Ürün sayfa kalitesi ve baskı sayısı açısından oldukça doyurucudur.

Muadil Toner Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Günümüzde orijinal toner almak neredeyse yazıcı ücreti kadar para vermek demektir. Özellikle işletmeler tasarruf konusunda daha hassas oldukları için de muadil toner daha tercih edilir hal almaktadır. Az bir kayıpla orijinaliyle aynı toner almak çok daha ekonomik olduğundan her geçen gün muadil tonere talep daha da artmaktadır. Orijinal toner son dönemlerde oldukça talep gören kullanışlı bir seçenektir.

Bir örnekle açıklamak gerekirse toner model muadil toner aldığınızda yanında fatura isteyin ya da önceden satıcı firmaya sıfır olması gerektiğini hatırlatın. Ya da alışveriş konusunda şüphe duymadığınız sitelerden ya da alışveriş merkezlerinden doğrudan toner alışverişi yapabilirsiniz. Aksi halde paranız ve emeğiniz boşa gidecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder