9 Temmuz 2019 Salı

Ofis Malzemeleri - Kırtasiye Ürünleri - Yazıcı - Toner - Kartuş

Ofis Malzemeleri - Kırtasiye Ürünleri - Yazıcı - Toner - Kartuş 


Ofis Malzemeleri - Kırtasiye Ürünleri - Yazıcı - Toner - Kartuş                            

     2014 yılında faaliyet vermeye başlayan BİNBİRTONER firması Türkiye’deki toner ve kartuş tedarikçisi konumunda çok önemli bir konumda yer almaktadır. Kurulduğu günden itibaren kaliteli hizmeti ve sağlam ekibiyle birlikte Türkiye’nin dört bir yanına hizmet sunmaktadır. Almış olduğu referanslar ve ödüllerle birlikte çok kısa sürede çok iyi bir konuma gelmiş bir bulunmaktadır. Ürün çeşitliliğinin fazlaca olması, sürekli yeni ürünler ile ağını genişletmekte ve yapmış olduğu ithalatlarla güncelliği koruyarak stok gücü elde tutması ile müşterilerine her daim kaliteli hizmet sunmaktadır.

     Yapmış olduğu ithalatlarla birlikte getirmiş olduğu orijinal tonerler ve muadil tonerlerle en uygun fiyat indirimini sağlayarak müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı amaç edinmektedir. Orijinal tonerlerde ve fotokopi tonerlerinde sunmuş oldukları iskontolu fiyatları ve hızlı teslimat sayesinde müşteri portföyünü kısa sürede arttırmış ve sektörde en üst sıralara tırmanmayı sağlamıştır. Muadil tonerlerde ise ithalat yoluyla getirmiş oldukları en kaliteli 1. sınıf muadil tonerlerle birlikte orijinal tonerleri aratmayan muadil toner hizmeti sunmaktadırlar. Binbirtoner Türkiye’de her sektörde Yazıcı sarf malzemeleri (toner-kartuş-mürekkep-A4) olmakla birlikte diğer büro malzemesi ürünlerinde de ilk önce tercih edilen firma konumuna kısa sürede ulaşmış olmasının hiçbir müşterisini birbirinden ayırmayadan hizmet vermeyi ve de en yüksek kaliteyi en kısa sürede müşterilere ulaştırmayı misyon edinmesindendir. ‘Türkiye’nin en kaliteli muadil toner tedarikçisi’ ödülünü 2016 yılında almış bulunmaktadırlar.

Ofis Malzemeleri - Kırtasiye Ürünleri - Yazıcı - Toner - Kartuş                        

    Birçok firmanın kendilerine referans olması, ofis malzeme taleplerinin büyük kısmın temin etmesi ve reklam konusunda iyi bir çalışma yapmaları sayesinde Binbirtoner Türkiye sınırlarını kısa sürede aşarak Bazı ülkelere toner ve kartuş tedarikçisi olarak hizmet vermeye başlamış bulunmaktadır. Beraberinde Irak , Makedonya vb. ülkelere Türkiye’den toner gönderimini sağlamaktadırlar. Ayrıca Binbirtoner , Çin ülkesindeki (muadil tonerin ana merkezi) yatırımcı firmalar ile yapılan bazı görüşmeler neticesinde muadil tonerin üretimini artık Türkiye’de bizzat Binbirtoner patenti altında üreterek kalitesini en üst sekmentlere taşımak ve daha da uygun fiyat yaratmak amaçları ile yerli üretim planlamaları yapmaktadır.

     Sizlerde Binbirtoner firmasının samimiyetinden, kalitesinden ve de hizmetinden faydalanmak ve yazıcı (toner-kartuş-mürekkep-A4) sarf malzemelerinin yanında diğer ofis malzemelerinde de taleplerinizi en doğru şekilde temin edebilirsiniz… Şimdi alışveriş yapmanın tam zamanı      
SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ : 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder