20 Nisan 2020 Pazartesi

Canon CRG-047 Toner

                Canon CRG-047 Toner

 Canon tarafından üretilen renkli yazıcılarda siyah baskılama için kullanılmaktadır. Orjinal toner tek seferde 1600 adet sayfaya kadar baskılama yapmaktadır.Yeni bir toner olan canon crg-047 toner i son dönemde popüler olan bir ürün olmaktadır.Binbirtoner , Türkiye piyasasında bu ihtiyacı görmüş ve gerekli çalışmalarını yaparak yurtdışından ithalatı gerçekleştirmiştir.Çevreye minimum düzeyde hasar verdiği için tamamen çevre dostudur. Yazıcı olarak aşağıda belirtilen modeller son derece kaliteli ve yüksek hızda çıktı veren makinelerdir.Yüksek kalitede görüntü baskılama yapabilirsiniz. Aydınger çıkışlarında kaliteli olan makine , matbaacılar ve noterler tarafından kullanılmaya başlamış ve gitikçe yayılmaktadır.
            Orijinal toner ve kartuş satışı yapılan mağazalardan satın alabileceğiniz gibi https://www.binbirtoner.com/canon-crg-047-orjinal-toner tıklayarak sipariş oluşturabilirsiniz.Bu ürünün muadil tonerini de almak isterseniz eğer https://www.binbirtoner.com/canon-crg-047-2164c002-muadil-toner tıklayabilir ve sipariş oluşturabilirsiniz . Piyasa fiyatı yaklaşık 800 lira ile 950 lira arasında değişiklik göstermektedir. Maliyeti sebebiyle yeniden dolum yaptırabilir ya da muadil toner satışı yapan firmalardan muadilini alabilirsiniz. Toner 15 derece ile 30 derece arasında çalışması uygun görülmüştür. Stok amacıyla saklanan toner -15 derece ile 20 derece arasında muhafaza etmeniz gerekmektedir.
Uyumlu Olarak Çalışan Yazıcılar:
  • i-SENSYS LBP112
  • i-SENSYS LBP113w
  • i-SENSYS MF112
  • i-SENSYS MF113w
Binbirtoner firması , sizlere e-ticaret üzerinden aktif olarak son yıllarda hizmetini arttırmış ve elinde bulundurduğu geniş ürün yelpazesi ile her zaman ön planda olmuş ve lider firma konumuna gelmiştir.Daha fazla bilgi almak için https://www.binbirtoner.com/ sitemizi ziyaret edebilir ve bilgi alabilirsiniz .
          

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder