2 Ekim 2018 Salı

HP 17A Muadil Toner

Hp 17A Muadil Toner

Hp 17A Muadil Toner Son 1 sene içerisinde HP'nin çıkartmış olduğu uygun fiyatlı yazıcılarının çoğunda HP CF217a toneri kullanılmaktadır.Bu toner yeterince vermiş olduğu sayı ile müşterileri tatmin etmektedir .HP son zamanlarda üretmiş olduğu yazıcılarında çok fonksiyonlu yapısını arttırmakla birlikte fiyatlarınıda gerekli şekilde aşağıya çekmiştir.

Hp'nin bu yazıcı tiplerine örnekleri :

Hp Laserjet Pro M102
Hp Laserjet Pro M102a
Hp Laserjet Pro M102w
Hp Laserjet Pro Mfp M130
Hp Laserjet Pro Mfp M130a
Hp Laserjet Pro Mfp M130fn
Hp Laserjet Pro Mfp M130fw
Hp Laserjet Pro Mfp M130nw
Bu yazıcılarında HP çok fonksiyonlu ve fiyat indirimi sağlayarak piyasada ciddi anlamda yazıcı satışı yapmış ve üretmiştir.Kullandığı toneride HP 17A-CF217A Muadil Toner olan bu yazıcılarda baksı kapasitesinin 1,600 adet olması müşterilerimize imkan sağlamıştır.
1 sene içerisinde orijinal toner ve muadil toner konusunda bayağı yer edinen CF217A toneri diğer HP'nin tonerlerinden daha fazla sayıda satmaya başlamıştır.Yurtdışından getirdiğimiz bu ürünlerde sizlere yüksek kapasite ve fiyat uygunluğu sunmaktayız.Teknik yapısında bir sıkıntı olmamakla birlikte ücretsiz kargo ve kolay ödeme şekilleri bulunmaktadır.
Muadil tonerinde bir sıkıntı çıkmaması ile sizlere orijinal tonere vereceğiniz para konusunda avantaj yaratmaktadır.
Aynı sayfa kapasitesine sahip olacağınız gibi drum ünitesine ve diğer ekipmanlarınıza hiçbir zarar vermeyecektir bu toner.
Ürünler poşetlerinde korunaklı bir şekilde size geldiği gibi,kesinlikle depomuzdan kolilerle paketlenerek sizlere gelmektedir.
Bir sıkıntı yaratmaması siz müşterilerimiz için önemli olduğu kadar bizim içinde size sunacağımız kalite konusunda önemlidir.Hp Laserjet Pro M102 yazıcısı çok satılmakta ve toneri olan CF217A toneride sitemizde uygun fiyata bulunmaktadır.Ürünün yurtdışında gelen hali 2 tip bulunmaktadır.
  1. Hali : Çipsiz Toner
  2. Hali : Çipli Toner
Sitemizde CF217A tonerini uygun fiyatlı çipli olarak bulumaktasınız.Yurt dışından getirilen tonerlerde çipli olarak getirmemiz sizin sıkıntı ve sorun yaşamamanız içindir.HP CF217A tonerinin takıldığı birde drum ünitesi bulunmaktadır :

HP 19A-CF219A Drum Ünitesi

HP 17a muadil tonerin takıldığı yerde drum ünitesi bulunmaktadır.Bu drum ünitesinin adıda HP 19A-CF219A Drum Ünitesi'dir.Drum ünitesinin sayfa kapasitesi 12,000 adet olmakla birlikte orijinal toneri ile aynı kapasiteye sahiptir.Uygun fiyatlara sitemizden satın alabilmektesiniz.
Sosyal Medya Sayfalarımızı Takip Edebilirsiniz :
  1. https://twitter.com/binbirtoner
  2. https://binbirtoner.com/hp-17a-muadil-toner/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder