10 Ekim 2018 Çarşamba

Orjinal Tonerde Doğru Adres : Binbirtoner

Orijinal Toner
Toner yazıcı, fotokopi makinası, baskı makinası ve benzeri cihazlarda bulunan bir tozdur. Bu toz sayesinde dijital ortamdaki görüntüler kağıt üzerine aktarılabilmekte. İlk bulunduğu zamanlarda karbondan üretilen toner, daha sonra baskı kalitesini artırabilmek için polymer maddelerden üretilmeye başlandı.
Toner cihaz içerisinde bulunan fırın aracılığı ile yaklaşık 200 derecelik bir sıcaklıkla kağıda püskürtülmektedir. Standart bir toner normal bir yazı sayfasından yaklaşık 2000 adet çıkarabilmektedir.
Günümüzde iki çeşit toner cihazlarda tercih edilmektedir. Bunlar lazer ve toz tonerlerdir. İki ürünün de maliyeti denk kabul edilebilir.
Orijinal toner kullanımı cihazların sağlıklı çalışması için son derece önemlidir. Orijinal olmayan ürünlerin cihazlara zarar vermesi son derece olasıdır. Ayrıca orijinal olmayan tonerlerle stabil bir baskı kalitesi yakalamanız da mümkün olmayacaktır.
Cihazın orijinal tonerini kullanmamanız durumunda toner sebebiyle oluşabilecek arızalarda firma ürününüzü garanti dışı bırakabilmektedir. Özellikle son derece pahalı olan büyük baskı makinalarında bu durum çok külfetli olmaktadır.

Orijinal toner fiyatları 1200 lira ile 75 lira arasında değişmektedir. Ev tipi yazıcılarda kullanılan toner genellikle 75 ile 100 lira civarında bir fiyata temin edilebilir. Daha büyük yazıcı ve baskı makinalarında ise orijinal toner fiyatları 250 ile 1000 lira arasında olmaktadır.

Sipariş vermek için tıklayınız : https://binbirtoner.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder