30 Ocak 2019 Çarşamba

CANON CRG-719 MUADİL TONER

CANON CRG-719 MUADİL TONER


   Muadil toner birçok açıdan diğerlerine göre daha fazla avantajlıdır. İlk olarak orijinal olandan farkı sadece %5 kayıp nedeniyle oluşmaktadır. Bunun dışında muadil tonerlerin fiyat olarak bir ayrıcalığı olmakla birlikte orjinale çok fazla bir fiyat vermek istemeyenlerin en doğru adresi olmaktadır. Son zamanlarda artan Canon 6140 yazıcı talebiyle birlikte crg 719 muadil tonerinin kullanımıda gitgide artmaya başlamıştır. Orjinal toneri yaklaşık olarak 200-300 TL para bandında olmakla birlikte muadil tonerolarak Binbirtoner firmasında 50 TL civarında satın alabilmektesiniz. Binbirtoner firmasında bu tonerin x ve xl modelleri de bulunamktadır. 2 yıl firma garantisi olmasıyla birlikte kaliteli bir baskı ortaya koyduğunu aldığı sertifikalarla ortaya koymuştur. Dolum tonerlerse çıktı sayısı bakımından oldukça farklıdır. Muadil ve orijinal olanlara göre ayın yarısına gelmeden yenilemek zorunda kalabilirsiniz. Ancak dolum tonerleri makinelere zarar vermektedir. Bunun sonucunda belli bir ücret karşılığında alınan yazıcılar kısa zamanda bozulabilmektedir. Binbirtoner firması olarak sizlere dolum yapmanızı kesinlikle önermiyoruz. Önermediğimiz bir diğer husus ise kaliteli olmayan yani B ve C sınıfı muadil tonerlerdir. Bu tonerlerden istenilen bir baskıyı alamayabilirsiniz. Bu sebepten dolayı A ve A+ toner kalitesini tercih etmeniz sizin için olacaktır. Firmamızın stoğundaki bütün muadil tonerler A+ tonerlerdir.

   Crg 719 tonerinin kalitesi ve siyah baskısı canon tonerleri içerisinde çok kaliteli bir konumdadır ve çoğu kullanan müşteride bu tonerden memnun kalmaktadır. Yüksek kapasitede vermiş olduğu çıktı sayısıyla müşteriler bu tonerlerden istedikleri sayfanın daha da fazlasında bir çıktı almaktadırlar.
   Orijinal toner tercih etmek de bir seçenektir fakat firmalar orijinal tonerlerine uçuk fiyatlarla satmaktadırlar. Bu da özellikle devamlı çıktı alan bir işyeri için çok maliyetli bir hale gelmektedir. İş yerinizin yıllık toner masrafını yarıya düşürmek için aynı kalitede baskı alabileceğiniz muadil tonerler kullanabilirsiniz. Canon yazıcılar içerisinde de crg 719 toneri çok sayıda alım yapılan bir tonerdir.
   Sizlerde kaliteli toner ve kartuş sipariş vermek istiyorsanız www.binbirtoner.comsitemizi ziyaret edebilir ve bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder