29 Ocak 2019 Salı

ORJİNAL TONERLER İÇİN UYGUN FİYAT: BİNBİRTONER

Toner ; yazıcı, fotokopi makinası, baskı makinası ve benzeri cihazlarda bulunan içi toz dolu plastiktir. Bu toz sayesinde dijital ortamdaki görüntüler kağıt üzerine aktarılabilmekte. İlk bulunduğu zamanlarda karbondan üretilen toner, daha sonra baskı kalitesini artırabilmek için polymer maddelerden üretilmeye başlandı.
Toner cihaz içerisinde bulunan fırın aracılığı ile yaklaşık 200 derecelik bir sıcaklıkla kağıda püskürtülmektedir. Standart bir toner normal bir yazı sayfasından yaklaşık 2000 adet çıkarabilmektedir.
Günümüzde iki çeşit toner cihazlarda tercih edilmektedir. Bunlar lazer ve toz tonerlerdir. İki ürünün de maliyeti denk kabul edilebilir.
Orjinal toner kullanımı cihazların sağlıklı çalışması için son derece önemlidir. Orijinal olmayan ürünlerin cihazlara zarar vermesi son derece olasıdır. Ayrıca orijinal olmayan tonerlerle stabil bir baskı kalitesi yakalamanız da mümkün olmayacaktır. Baskı kalitenizin yüksek, sayfa kapasitenizin yüksek olması sebebi ile orijinal toner kullanımı her açıdan avantajlıdır. Fiyat olarak daha aşağıda bulunan muadil toner ve dolum tonerler kalite olarak iyi sayılmamaktadır. Binbirtoner firmasından yapacak olduğunuz alışverişlerde orijinal tonerlerde fiyat uygunluğunu yakabilecek ve uyun çalışma koşullarından yararlanabileceksiniz.7/24 çalışan müşteri hizmetleri ve anında kargo hizmeti ile sizlere kaliteyi sunmayı amaçlamaktadırlar.
Cihazın orjinal kartuş kullanmamanız durumunda kartuş sebebiyle oluşabilecek arızalarda firma ürününüzü garanti dışı bırakabilmektedir. Özellikle son derece pahalı olan büyük baskı makinalarında bu durum çok külfetli olmaktadır. Markalar siz müşterilerimizden orijinal toner ve orijinal kartuş kullanımını talep etmektedir. Sizlerde www.binbirtoner.com sitemizden uygun fiyatlarla toner ve kartuş fiyatlarını bulabilirsiniz.

Binbirtoner firmasından yapacağınız alışverişlerde kolay ödeme imkanlarından yararlanabileceksiniz. Kapıda nakit veya kredi kartı şeklinde ödeme yapabileceğiniz gibi banka havalelerinde % 5 indirim hakkında sahip olacaksınız. Sitemizden yapacağınız alışverişlerde site üzerinden kredi kartı ile taksitli alışveriş yapabileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder