16 Şubat 2020 Pazar

Hp Ink Tank Wireless 415

                      Hp Ink Tank Wireless 415



              Hp firmasının ev tipi yazıcıları arasında fiyat performans açısından en iyi yazıcısıdır. Çıktığı andan itibaren tüketilmeye başlanmış ve sarf malzeme olarak maliyeti müşterilerine yüklü olmamaktadır. Mürekkep püskürtmeli kartuşlar ile baskılama yapılmaktadır.Bu sebepten dolayı uygun fiyatlı olarak tedarik edilebilir ve yazıcı maliyetlerinden kurtulabilirsiniz. Yazıcı içerisinde orijinal mürekkepte  beraber gelmektedir. Kartuşun yeniden doldurma özelliği bulunmaktadır.Mürekkep seviyeleri bulunan yazıcıda ister ekranda veren hatadan ister mürekkep tank kısmındaki mürekkebin azalmasından anlayarak dolum yapabilir ve kağıt çıktılarınızı almaya devam edebilirsiniz.        

            Orjinal tonerin fiyatı pahalı olduğu için yeniden dolum veya muadil toner tercih edilmektedir piyasada .Mürekkeplerde fiyat farkı toner ve kartuş kadar açık değildir.Mürekkebin takımının orjinali 200 TL ise muadil takımı 50 60 TL civarındadır. Her orijinal tonerin muadil toneri olduğu gibi kartuşlarında muadili üretilmektedir. Hp smart uygulaması sayesinde mobil cihazlardan hızlı şekilde yazdırma işlemi sağlayabilirsiniz. 1200 dpi tarama çözünürlüğüne sahiptir. İlk baskı süresi 14 saniyedir, diğer yazıcılara göre biraz daha yavaş baskılama yapmaktadır.
USB ve wifi üzerinden bağlantı kurulma özelliği bulunan yazıcıda Ethernet girişi bulunmamaktadır.Yeni çıkan yazıcılarda wifi özelliğide bulunması bu yazıcıların kolay kullanılır hale gelmesini sağlamaktadır. Fotokopi, tarama ve print alma işlevleri bulunmaktadır.Çok fonksiyonlu olarak adlandırılan bu model hem hızlı çıktı çıakrtmakta hem de fotoğrafçıların fotoğraf çıktılarını dahi yapabilme özelliğine sahip olmaktadır.

Daha fazla bilgi almak İçin : https://www.binbirtoner.com/ tıklayıp giriniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder