12 Şubat 2020 Çarşamba

Hp ‘ nin Yarattığı Yeni Tarz

Hp yeni çıkardığı modellerde hep bir adım önde gitmeye devam etmektedir. Son zamanlarda çıkardığı yazıcılarda hep daha fonksiyonlu ve baskı kalitesi daha yüksek yazıcılar çıkarmıştır . Özellikle yazıcı maliyetlerinin uygun olması ile birlikte 1 sene içerisinde çok yüklü bir şekilde satış yapmıştır . Teknosa , MediaMarket , Vatancomputer ve internet sitelerinde yapmış olduğu tanıtım ve satışlarla hp son zamanlarda ön plana çıkmıştır . Orijinal toner maliyeti yüksek olmayan bu yazıcılarda muadil tonerlerinin Türkiye piyasasına girmesi baya geç kalmıştır . Bu makinelerin muadil toner olarak Çin ‘ de daha çıkmamış olan modelleri bile bulunmaktadır .
Son dönemlerde Trend olan toner modelleri :
Hp 415 – W2030a Toner takımı
Hp 106a – W1106a Toner
Hp 117A Toner Takımı
Bu modellerin en büyük özelliği orijinal tonerdeki çipi çıkartıp muadil tonere taktıktan sonra çalışmasıdır . Ömürlük çipler kullanılmaktadır . Orijinal tonerdeki toz bittikten sonra , makine çıktı vermemeye başlayınca çipsiz alınan muadil tonerlere orijinal tonerde kullanılan çip takılmaktadır.Çipleri son derece önemli olmakla birlikte şuan piyasada çipleri bulunmaktadır .
Binbirtoner’den Ürün Almanın Avantajı
Binbirtoner’den alacağınız bu ürünü hızlı ve ücretsiz kargo ile göndermekteyiz.Bunun yanında herhangi bir problem çıktığı taktirde sıfır ürünü ile değişimi sağlanmaktadır.Ürünleriniz sizlere faturalı gelmektedir.Almış olduğunuz ürün  ile en önemlisi kaliteyi elde etmiş olacaksınız ve bunu uygun fiyat avantajı ile yakalayacaksınız.Ürünlerin kutularında kesinlikle herhangi bir yırtılma veya yıpranma yoktur.Kullanmaya başladıktan sonrada kesinlikle bir sıkıntı yaratmayacaktır.Çıkarttığı taktirde teknik servisimiz size destek olacak ve sorununuzun çözülmesi için elinden geleni yapacaktır ve sorunu çözecektir.Memnun kaldığınız taktirde bu ürünleri bizlerden daha da uygun iskontolara alabilir ve avantajlı ödeme şekillerinden yararlanabilirsiniz.Yapacağınız alışverişler sonucunda kesinlikle avantaj kazanacaksınız ve bu size fırsatlar yaracaktır. Rekabetçi firmaların dışında Binbirtoner , büyük stok gücüne sahip olması itibari ile sizlere en iyi hizmeti vermeyi gaye etmektedir.Bu hizmeti sunarken en üstün kaliteyi sizlere en hızlı ve en uygun şekilde yapmayı kendisine prensip edinmiştir.Bu ürünü bizlerden avantajlı ödeme çeşitleri ile ücretsiz kargo ile satın alabilirsiniz.Kredi kartına taksit imkanları ve banka havalesine yapmış olduğumuz % 5 indirim sizlere alışverişinizde fiyat konusunda daha da avantaj sağlayacaktır.Sizde bu ürünü denediğiniz taktirde memnun kalacaksınız ve kalitenin adresi Binbirtoner’den almaya sadece bir tık uzakta olacaksınız.
Daha fazla bilgi almak için : https://www.binbirtoner.com/ alabilirsiniz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder