14 Şubat 2019 Perşembe

Toner nedir?

Toner
       Toner diğer bir adıyla kartuş lazer yazıcısının bir parçasıdır. Kartuş dediğimiz şey yazıcının baskı yaparken kullandığı mürekkebi içerisinde bulundurur. Bu mürekkep özel olarak üretilir. Bu mürekkep içerisinde karbon elementleri bulunan bir tür toz boyadır. Yazıcı bu boyayı kullanarak sanal âlemdeki bir yazı ya da beldeyi kâğıt üzerine dökebilir. Bu işlemi yapabilmek için yazıcının bağlı olduğu bilgisayardan bir komut alması gerekir. Bu komut sonrasında yazıcı lazeri kâğıda uyguladığı işlem sonucunda toz boya kâğıda yapışmaktadır. Dünya üzerinde yazıcıya olan ihtiyaç günden güne artmaktadır. Bu artışın sebebi ise her şeyin sanal dünyada olmasıdır. İnsanlar belgelerini kâğıda dökmek için yazıcıya ihtiyaç duymaktadırlar. Yazıcıların kullanım alanları her alana yayılmıştır. Özellikle devlet dairelerinde ve üniversitelerin bulunduğu şehirlerde kullanım oldukça yoğundur. İnsanların bu ihtiyacını karşılamak için Hp markası toner modelini geliştirmiştir.
Hp Orjinal toner
        Hp markası dünya üzerinde her teknolojik sektörde ilk sırada yer almaktadır. Toner üretiminde de ilk sıralarda yer almaktadır. Diğer firmaların piyasaya sürmüş olduğu ürünlerden kullanıcılar sürekli şikâyet etmektedirler. Bunun için fotokopi toneri modelini kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Çünkü bu model kaliteli baskı ve toz boya kullanımında tasarruf ederek rakiplerine fark atmıştır. Birçok firmanın ürününde az sayıda baskı yapabilmektedir. Fakat Hp kartuş modeli yaklaşık olarak 2000 sayfa baskı yapabilmektedir. Ve biten kartuşu yetkili bayilerden alabilirsiniz.
Binbintoner firmasından yapacağınız alışverişlerde 200 TL üzeri alışverişler ücretsiz kargo şeklinde olacaktır.Garantili ve faturalı şekilde gelecek ürünlerde yüksek performans alabileceksiniz.Sektörde başarılı olan binbirtoner firması orijinal toner ve muadil toner satmaktadır.Güvence veren ve hızlı bir şekilde anında kargo yapan Binbirtoner firması , bilgisayar sarf ve malzemeleri konusunda lider konumundadır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder