6 Şubat 2019 Çarşamba

Yazıcı ve Toner'in Kalıcı Adresi : BİNBİRTONER

     Belirli ürünler bir fark ortaya koymaktayken özellikle tonerlerin bir durumda kıyaslanmasında mümkündür.
   
     Buna rağmen orjianl toner genelde belirli bir şekilde marka yoluyla kendi adını duyurmuş büyük firmaların sahip olduğu ve genelde bu noktalarda satışı yapılan toner modelidir. Lakin bu toner çeşidi ciddi derecede oldukça yüksek bir fiyata satılmaktadır. Ürünün bu denli pahalı olması firmalar tarafından bazen ikna edici olamayabiliyor. Pahala satılması durumu her ülkede aynı olmamaktadır. Önemli olan kaliteli bu ürünün uygun fiyata alınmasıdır. Yurtdışından ithalat yapan Binbirtoner  sizlere orjinal tonerlerde en uygun fiyatları sağlamaya özen göstermektedir. Bu konuda en kaliteli olan, yıpranmamış, kutusu yırtık olmayan ürünleri stoğunda bulundurmayı çabalamaktadır. Bunun sonucunda sizlere en üstün kaliteyi sunmaya çalışmaktadırlar. Aksi taktirde sizlerde sipariş vermek isterseniz www.binbirtoner.com ' dan ya da 0542 695 32 99 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.
   
     Genel fiyatları bazı yerlerde çok yüksek olmakla beraber Lexmark Orjinal Toner bazı yerlrde uygun fiyata satılmaktadır. Özellikle belirlenmiş yerler ve genel satış yerleri çok daha uygun fiyatlardan satın alma olasılığı sağlamaktadır. Orjinal toner tercih edilirken genel makinelere zarar vermediği bilinmektedir. Makineye zarar veren daha ucuz toner çeşitlerinin tercih edilmesi ise bu toner çeşidi ile kıyaslanınca çok daha zarar verici olduğu farklı tonerlerin aşikardır. Her ucuz toner çeşidi tam kullanım sağlamayabilir. Ortalama orjinal toner 180 TL gibi bir fiyata satılmaktadır. Fiyatı ve genel değerlendirmesi ile beraber ürünün yaygın bir talep alması da mümkündür. Orjinal ürün ciddi bir ihtiyaç anında da gerekli şekilde çalışır ve makinelerden kaliteli ürün elde edilir.
   
     Muadil toner özellikle sahte ürünler durumunda ciddi bir şekilde gözetlemelidir. Bu toner pahalı olabilmekte ve yerine bazen sahteler karışabilmektedir. Muadil tonerler, orjinal tonerlere benzer birebir tonerlerdir. Yurtdışından genelde Asya ülkelerinden gelen tonerler sayfa kapasitesi olarak orjinal tonerler ile uyumluluk sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder