3 Nisan 2019 Çarşamba

Hp 53a Muadil Toner

Hp 53a Muadil Toner
Hp markasının güvenirliği ve orijinal tonerlerin performansı ile birlikte kartuşların ömrünün uzun olmasını sağlayan özellikleri ile dikkat çeken yazıcı tonerlerindendir. Hem ucuz hem de kaliteli olan Hp markasının bu ürünü ile kartuş tonerleriniz diğer marka ürünlerinden daha uzun ve baskı bozulmadan kullanım sağlar.
Yazıcı Kartuşu
Hp yazıcılar için en gerekli malzemelerden biri olan muadil toner profesyonel olarak baskı elde edebileceğiniz ve kağıdınıza zarar vermeden baskı işlevini gerçekleştirmeni sağlar. Hp yazıcılarının içerisinde bulunan kartuş orijinal tonergarantili olarak satılmaktadır. Bu ürünü içerisindeki boya bittiği zaman atmak yerine dolum yerlerinde doldurabilir ya da yeni bir toner alabilirsiniz.
Toner Özellikleri
Genel olarak Hp markasının bu fotokopi toneri modellerinin sağlamlığı ve kartuş özelliklerinin siyah renkli olması ile size daha uzun çıktı sağlamakla beraber baskı kalitesi ve baskı kapasitesi daha düzgün ve standart kullanımı ile size kolaylık sağlamaktadır. Toneri yerine yerleştirmeden önce yazıcının içerisini tozdan arındırın ya da üfleyerek tozu yok edin ki daha iyi ve sağlam baskı yapabilsin. Kullanacağınız kağıdın kalitesini de bozdan ve Hp markasının kendi yazıcılarında bu toneri deneyerek kullanım kolaylığını ve nasıl yapacağınızı gösteren işlem kılavuzu da vardır. Yazıcının içerisine takılan bu tonerin baskı sayısı yaklaşık olarak 3000 sayfalık kapasitelidir. Özelliği olarak chip değiştirme ve toner fiyatlarının bütçeye uygun olması ekonomik açıdan sorun çıkartmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder