17 Nisan 2019 Çarşamba

Toner Nedir?

Toner Nedir?
Toner kelimesi halk arasında kartuş olarak da kullanılır. Bu kelime Fransızcadan dilimize geçmiştir. Birçok toner çeşidi bulunmaktadır. Bunlar toner ve yazıcıların özeliklerine göre değişim gösterir. Kartuş dediğimiz ürün yazıcının bir parçası olan ve içerisinde likit mürekkep bulunan bir cihazdır. Kartuşlar renkli ve siyah beyaz olarak ikiye ayrılır. Yazıcının özelliğine göre kullanılır. Aslında kartuş ve toner farklı şeylerdir. Kartuş içerisinde mürekkep bulundurur fakat toner içerisinde toner tozu bulundurur. Toner lazer sistemi kullanılan yazıcılarda kullanılır. Birçok toner çeşidi bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de orijinal toner dir. Bu model Samsung firmasına aittir.
Samsung D111s muadil
Samsung firmasına ait olan bu model toner genelde lazer sistemli cihazlarda kullanılır. İçerisinde bulunan toner tozu oldukça kaliteli üretilmiştir. Birçok cihaza uyumludur. Takılması ve kullanımı oldukça kolaydır. Günümüzde üniversitelerin bulunduğu şehirlerde oldukça büyük kırtasiyeler vardır. Bu da toner kullanımının fazla olması demektir. Bunun için kırtasiyeler uygun fiyata kaliteli toner kullanmak istemektedirler. Muadil toner fiyat bakımından da oldukça makul bir fiyata satılmaktadır.
Toner fiyatları
Orijinal kartuş fiyat bakımından oldukça uygundur. Diğer firmalarda uygun fiyata toner bulunmaktadır fakat kaliteli toner tozu kullanılmamıştır. Bu yüzden kullanıcılar sürekli sıkıntı çekmişlerdir. Toner kullanıcıları bu yüzden Samsung firmasını tercih etmektedirler. Çünkü oldukça uygun bir fiyata kaliteli bir hizmet vermek için kurulmuş bir firmayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder