11 Mart 2019 Pazartesi

17a Orjinal Toner – Binbirtoner

Toner kelimesi aslında yazma işini sağlayan ve kartuş içine koyulan kimyasal maddenin adıdır. Ancak günümüzde bir bütün olarak yazıcı vb cihazlara takılan parçalara toner denmektedir. Ancak toner sistemi elektronik komut alan parçalar ile çalışan önemli bir istemdir. Bu sebeple değişim esnasında tonerler ile yapılacak orijinal bir değişim işlemi cihazınızı uzun yıllar korumaya yardımcı olacaktır. Yine de dolum yaptırmayı tercih edecekseniz de mutlaka güvenilir ve uzman bir firmaya danışmalısınız. Zira toner dolumu, kartuş dolumu vb adlar altında faaliyet gösteren ve de ehil olmayan kişiler cihazlarınıza zarar verebilir. Kullanılan tüm malzeme kimyasal olup, elektronik ortamda çalışan cihazlarınıza zarar verebilecek kapasiteye sahiptir. Bu nedenle tonerin çalışma prensibini bilen ve cihazlarınızı tanıyan bir servise gitmeniz gerekir.
Orijinal tonerler içerisinde yeni çıkmış olan toner 17a toneri kullanım bakımından avantajlı ve fiyat olarak diğer orijinal tonerlere göre daha uygundur.Drum ünitesi ile birlikte kullanılan 17a orjinal toner 1,000 adet çıktı vermektedir.Yazıcısıda uygun olmasıyla birlikte profesyonel çıktılar için önerilen bir tonerdir.Yazıcısı olarak M106 yazıcısı önerilmektedir.Hp son dönemde 17a tonerini ön planda tutmaktadır.
Muadil tonerlere göre daha kaliteli çıktı veren orijinal tonerler büyük kurumsal firmalar için daha tercih edilir tonerlerdir.Makineye zarar vermemesi , muadil toner gibi ömrünün kısa olmaması , çıktı kalitelerinin daha iyi olması sebebiyle orjinal toner daha tercih edilir bir konumdadır.
Eğer sizde yazıcınız için orijinal toner sipariş vermek isterseniz www.binbirtoner.com sitesinden verebilirsiniz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder