19 Mart 2019 Salı

Muadil Toner Neden Daha Avantajlıdır?

Muadil Toner Neden Daha Avantajlıdır?

Muadil toner birçok açıdan diğerlerine göre daha fazla avantajlıdır. İlk olarak orijinal olandan farkı sadece %5 kayıp nedeniyle oluşmaktadır. Onun dışında orijinal toner ve muadil toner kalite bakımından aynıdır. Orijinal tonerde her ay 200 TL civarı ödeme yaparsınız. Muadil tonerde bu miktar nerdeyse yarıya inmektedir. Dolum tonerlerse çıktı sayısı bakımından oldukça farklıdır. Muadil ve orijinal olanlara göre ayın yarısına gelmeden yenilemek zorunda kalabilirsiniz. Muadil bir üründen yola çıkarak anlatmak gerekirse, hp Muadil Tonerdolum tonerlere göre çok daha fazla çıktı sayısına sahiptir.
Yazıcıların toneri için kimse bir yazıcı parası daha vermek istemez. Ancak kaliteden de ödün vermemek gereklidir. Muadil tonerler hem kalite hem de ücret açısından çok daha uygundur. 

Muadil Toner Alırken Önemli Olan Noktalar
Muadil toner alırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta bu ürünün sıfır olmasıdır. Çünkü bazen dolum yapılmakta ve bu dolum muadil olarak daha fazla paraya ve daha az kaliteyle satılabilmektedir.
Emeğinizin ve paranızın boşa gitmemesi için, örneğiorijinal toner gibi bir ürünü almadan önce faturalandırılmasına, ürünün sıfır olduğunun kanıtlanmasına dikkat etmekte yarar var.

Güvendiğiniz bir firmadan sıfır, muadil toner, toner almak, sizi her türlü avantaj sağlayacaktır. İnternet üzerinden ya da alışveriş merkezlerinde toner alırken satıcı firmadan fatura benzeri ürün talep edilmesi, gerektiğinde ürün sıfır olduğuna dair bir kanıt istenmesi yasal haktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder