11 Mart 2019 Pazartesi

Orjinal kartuş – Binbirtoner

Ofisimizin en değerli parçalarından biri yazıcılardır ve bu yazıcıların baskı çözümleri  için aramanız gereken tek adres www.binbirtoner.com bu firmada baskı çözümleriniz için uygun yazıcı ve toner önerileri alabilirsiniz. Fotokopi  yazıcıları, toner, kartuş, mürekkepler ve birçok ürün yelpazesiyle tüm Türkiye geneline hizmet vermektedir. Ofisinize yeni yazıcı mı almak istiyorsunuz İlk aramanız gereken firma Binbirtoner olmalıdır.
Türkiyede bulamadığınız Yazıcı , toner , kartuş , şerit  gibi bir çok ürünleri Binbirtoner’den temin edebilirsiniz , kaliteli ürün garantisi hızlı teslimat hizmetiyle Binbirtoner firması  son 5 yılda sektörde üst sıralarda hizmet vermekte kaliteli hizmet ve uygun fiyat anlayışı ile ofis teknolojilerinde lider konumda olmak için hizmet vermekte orjinal toner  garantisi , kaliteli muadil toner hizmeti  , kartuş ve şerit çeşitliliği ile www.binbirtoner.com iş yerinizin baskı çözümleri tedarikçiniz.
Son senelerde yurtdışından yapmış olduğu ithalatlarla ağını genişleten Binbirtoner 2 senedir sektörde lider konumuna gelmiş ve müşterilerine en kaliteli hizmeti sağlamıştır.Orjinal kartuş ve orijinal toner ithalatı ile uygun iskonto ve ivedilikli hizmet sağlamışlardır.Almış oldukları başarı ödülleri ve sertifikalar bunun göstergesidir.Türkiye’nin nice büyük firmaları ile çalışmaktadırlar ve hizmet kalitesini ve müşteri portföyünü gitgide arttımaktadır. Toner hakkında herşey için Binbirtoner !!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder