19 Mart 2019 Salı

Etkileyici Kyocera Tonerleri

Etkileyici Kyocera Tonerleri

Marka olarak Kyocera’nin ürettiği yazıcılar arasında siyah toner modellerinden tk-590  uygun fiyatlı olması ile diğer markalardan çok daha fazla tercih edilmektedir. Baskı kalitesi ve renk bakımından kağıda zarar vermeden baskı yapabilmenizi sağlamanızdaki en güvenilir markalardan biridir. Aslında içinde toz toner bulunan bir kartuşa yine aynı şekilde toz toner uygulanmalıdır sadece bu şekilde orjinaline uygun baskı yapabilecektir. Toner tozu olarak isimlendirilen madde pudra kıvamında ki inkjet yazıcılarda ki mürekkep kartuşunun içinde olan likit mürekkep yerine aynı görevi yapan siyah, mavi, sarı, kırmızı renkteki tozun ismidir.
Dolum Yapılabilen Kyocera Tonerler
Kyocera orjinal tonerler lazer yazıcılar Türkiye pazarına giriş yapan ilk yazıcılardandır. Fakat Türkiye’ye ilk geldiklerin de Türk piyasasına göre biraz pahalı sayılmaktaydı. Şuan uygun fiyatlar ile tercih edilen kaliteli bir yazıcı kartuşu konumundadır. Siyah beyaz veya renkli baskılarınızın kaliteli çıkabilmesi için kartuşunuzun kalitesi oldukça önemlidir.
Toner Özellikleri
Kyocera markanın ürettiği bu kartuşlar kağıda zarar vermeden temiz bir baskı yapar. Uzun süre kullanılabilen orjinal toner  oldukça sağlam bir tasarıma sahiptir. Kullanımı son derece pratiktir. Önemli bir diğer püf nokta ise yazıcının içini üfledikten sonra yerine yerleştirin böylece daha güzel baskı yapabilirsiniz. Tonerin toplam baskı kapasitesi 3,100 standart sayfadır. Ayrıca fiyatları açısından da uygundur.
Ayrıca muadil toner kategorisi içinde bizlerden özel fiyatlar alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder