11 Mart 2019 Pazartesi

Muadil Toner

Hp markası yazıcılarınızda kullanabileceğiniz en önemli ek malzeme olan orijinal toner ile siyah renk kartuş özelliği ve profesyonel olarak kullanılan boya kalitesi ile tercih edilen en iyi ve ucuz malzemelerden birisidir. Hp markasının Laser jet modellerinde kullanılan bu yazıcı tonerinin rengi siyah renktir ve tek kartuş renk olarak geçmektedir. Orijinal olan tonerler baskı sayısına ve verdiği verimlilik açısından kalitelidir.
Toner  Nerede Kullanılır?
Hp yazıcılarının kartuşlarının içeriğinde bulunan orijinal kartuş uygun olan yazılar için tasarlanmıştır. Çok işlevli yazıcı ya da standart yazıcı modellerinde kullanabileceğiniz toner modellerindendir. Mürekkep kartuş olarak da geçen ve yazıcınız dışında fotokopi makinenizde de kullanabileceğiniz bütün özelliklere sahip toner modellerindendir. .
Siyah Toner
Hp markasının Laserjet adında olan model hp  toner olan modellerinde baskı kapasitesi 3,100 standart sayfalık ve siyah ve beyaz renk seçeneğinin bulunması ile size kağıtlarınızda ki baskıda kalite sağlamaktadır. Tek renkli toner sayesinde okunaklı, kalın metinler ve net görüntü üretir. Uygun maliyeti ve güvenilir bir markanın yapmış olması hem yazıcınıza hem de kartuşa hiçbir zarar vermez. İçerisinde ki karışımda tozla beraber kağıdınızda ki baskı kalitesini ve kağıdı koruyucu özelliği ile daha çok tercih edebileceğiniz ürünleri arasındadır. Toner bitiminde uyarı yazıcı sisteminize geldiğinde, tonerinizi dolum merkezine ve ya yeni bir toner olarak kullanıma devam edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder